1646401312972_Videoservice-me.png

Seuran oma videodojo

Nyt toi­min­nas­sa!

Turku Aikikain videodojo Vimeossa  on nyt julkaistu. Se pitää sisällänsä ilmaiseksi jaossa olevia aikidotekniikka- ja muita videoita, sekä erikseen tilattavan ja sisällöltään kasvavan syvempää aikido-opetusta tarjoavan Aikido with Petteri Silenius -palvelun (Vimeo on demand). Suomenkieliset videot on tekstitetty englanniksi. Turku Aikikain jäsenille tulee mahdollisuus tilata maksullinen Aikido with Petteri Silenius -lisäpalvelu jäsenhintaan Suomisportin kautta (katso lisätiedot Maksut-sivulta. Muista myös Turku Aikikain YouTube -kanava.

1648123923220_videodojo-me.png

Aikidon pe­rus­tek­niik­ka

Katso aikidon 6.-1. kyun pe­rus­tek­niik­ka Petteri Si­le­niuk­sen esit­tä­mä­nä.

6. kyu - 5. kyu - 4. kyu - 3. kyu - 2. kyu - 1. kyu


Tutustu myös  Suomen aikidoliiton graduointiohjeisiin, joista löytyvät täsmällisemmät kuvaukset kunkin kyu- ja dan-asteen suorituksista, sekä vyökokeisiin valmistautumisesta.

Aikido with Petteri Silenius

Aikido with Petteri Silenius on suomenkielinen ja englanniksi tekstitetty maksullinen videopalvelu. Sieltä löytyy 5-15 minuutin mittaisia syventäviä opetusvideoita aikidosta, joissa tutkitaan tekniikoiden toi­min­ta­pe­ri­aat­tei­ta tarkemmin ja annetaan opetusvinkkejä myös kokeneille harjoitelijoille. Palvelun saa käyttönsä joko toistaiseksi voimassa olevalla kuukausimaksulla tai yksittäisten videoiden kuukauden voimassa olevalla katselumaksulla.


HUOM: Käyttöoikeuden oston yhteydessä käyttäjä hyväksyy kaupan ehdot ja sitoutuu käyttöehtoihin. Videosisällön levittäminen, jakaminen ja julkinen näyttö on kielletty. Materiaalin käyttäminen, kopioiminen, tulostaminen, ruutukaappaukset, tallennus, muuttaminen, toimittaminen kolmansille osapuolille sekä kääntäminen muille kielille ilman Turku Aikikai ryn kirjallista lupaa on kielletty. Tuotteiden käyttö kaupalliseen tarkoitukseen on kielletty. Tuotteiden käyttö opetustarkoitukseen on kielletty. Käyttäjä lunastaa tuotteeseen rajatun, väliaikaisen käyttöoikeuden, ei oikeutta tallentamiseen tai jakamiseen tai muuhun kuin henkilökohtaiseen käyttöön. Tilatulla tuotteella ei ole peruutusoikeutta, koska kyseessä on digitaalinen tuote. ©Turku Aikikai ry

Yh­teys­tie­dot / Contact

Turku Aikikai ry 

Linnankatu 61

20100 Turku

Finland


Tiedustelut / Information:

+358 40 592 4202

info@turkuaikikai.fi


Tietosuojaseloste